WVV’34 onmachtig tegen scherp DSVD

WVV'34 heeft zichzelf vandaag een slechte dienst bewezen in de strijd om een plek in de nacompetitie. In eigen huis werd het 1-3 voor de ploeg van Jerry Arjaans. Vanaf het begin bleek DSVD feller in de duels waardoor WVV'34 aanvallend weinig kon inbrengen.
Toen doelman Wouter Assink een dwarrelbal verkeerd inschatte kwam DSVD vroeg op voorsprong. Na ruim een half uur werd de verdiende 2-0 gescoord. WVV'34 wilde hier wel wat tegenin brengen, maar de scherpte ontbrak. Onnauwkeurige passes en fysieke kracht van DSVD voorkwam een Hengevelds doelpunt. Na rust leek WVV'34  met het inbrengen van Hylke Kiezenbrink een vuist te kunnen maken. Helaas voor hen scoorde Deurningen een wereldtreffer door op het middenveld de bal te veroveren en vanaf de middellijn de 3-0 in de touwen te werken. Deze klap kwam de thuisploeg niet te boven. Beide ploegen kregen nog kansen, waaruit Tom Brummelhuis in blessuretijd de eretreffer maakte in de kluts. DSVD wist dat de marge voldoende was voor de belangrijke 3 punten in strijd tegen degradatie en enkele minuten later was het slecht bezochte duel afgelopen. William Krabbenborg wacht volgende week nog één duel als trainer van WVV'34, alvorens hij vertrekt naar PAX, ook een 3e klasser uitkomend op zondag. Tegen het al gedegradeerde Avanti kan WVV'34 het seizoen waardig afsluiten.