WVV’34 ontvangt Ruurlo, duel met grote belangen

In 2012 was Wegdamnieuws ook aanwezig bij WVV'34 - Ruurlo, toen nog met Tom ten Breteler in de spits

WVV’34 ontvangt aankomende zondag om 14.00 uur op sportpark Rupertserve het Achterhoekse Ruurlo. Zij zijn terug te vinden op de zesde plek met 22 punten. WVV’34 doet het heel iets beter. Zij staan derde met 26 punten. Een op papier spannend duel met veel belangen. WVV’34 zal willen winnen om mee te blijven doen om promotie. Martijn Baas:

”Ik verwacht een open wedstrijd met twee voetballende ploegen, dat bleek ook wel uit de vorige uitwedstrijd. De generale laten we zeggen bij tweede klasser Lunteren in het bekertoernooi afgelopen zaterdag was natuurlijk ontzettend goed voor de team spirit. Goed karakter getoond met elkaar. En ‘s avonds mooi afgesloten met iedereen in het café. Maandag 26 februari weten we wie de volgende tegenstander gaat worden!”

Voor Ruurlo zijn het ook geen onbelangrijke tijden. Haken ze aan bij de subtop, of moeten ze gaan vrezen voor de laag geklasseerde tegenstanders. Een overwinning bij WVV’34 zou meer dan welkom zijn. Zeker gezien het feit dat de afgelopen twee duels niet in winst zijn omgezet.