WVV’34 ontvangt Wijhe’92: “De best voetballende ploeg waar wij tegen gespeeld hebben”

Wijhe uit op 29 september 2013, WVV'34 pakte voor de derde maal in vier duels de volle buit en stond er zeer goed voor in de 2e klasse J. Het werd 1-2 voor de groen gelen

WVV’34 ontvangt zondag op het sportpark Rupertserve Wijhe’92. De laatste ontmoeting was op 19 november: ‘WVV’34 is on fire, het scoorde vandaag vier keer tegen Wijhe’92 dat op de vierde plek stond”.
Dat is een groot contrast met de wedstrijd tegen Heeten afgelopen week, 6-0 winst thuis en 2-1 verlies in de uitwedstrijd.

Is het niet heel simpel dat er bij WVV’34 aan aantal spelers ontbreken die gewoon niet gemist kunnen worden? Wouter Horstink:
“Op basis van de uitwedstrijd bij Wijhe vond ik hen de best voetballende ploeg waar wij tegen gespeeld hebben. We hebben daar wel met 1-4 gewonnen, maar dat was wel enigszins geflatteerd. Zondag wacht ons dus een zware pot tegen erg goede tegenstander. We hebben de afgelopen weken de nodige belangrijke spelers gemist, maar we zijn dit seizoen ook in de breedte sterk. Dus afgelopen zondag stond er een team dat genoeg kwaliteit heeft om wedstrijden te winnen, alleen hebben we dit zondag absoluut niet laten zien. We zullen zondag moeten revancheren”.

Tom ten Breteler in actie, Thijs Assink met nummer 13?

WVV’34 staat nog op plek twee, weliswaar op doelsaldo. Het heeft een voordeel van 4 doelpunten ten opzichte van sv Delden dat zondag thuis tegen DSVD speelt.

KLIK HIER voor het verslag van 29 september 2013.