WVV’34 op herhaling: “Alles om voor te spelen’

In 2016 werd het op Sportpark Eilermark zelfs nog 4-0.

Na de 3-1 overwinning op vv Eilermark mag WVV’34 het morgen weer proberen, maar dan in Glanerbrug. Donderdag werd het 3-1 onder barre weersomstandigheden, wat gaat ons deze zondagmiddag brengen? Stan Aarnink was een aantal weken afwezig, achteraf viel de blessure mee. Nou? Hoe was het om weer aan de aftrap te staan? Hoe opgelucht was je?

“Vorige week inderdaad de uitslag van de MRI gekregen, ontzettend opgelucht dat het meegevallen is. Mag ook een keer meezitten. Heb afgelopen zondag tegen Wijhe’92 alweer minuten kunnen maken. Was ik zeer blij mee. Natuurlijk weer fijn om op het veld te staan. Gisteren ook weer een helft mee kunnen doen. Langzamerhand weer helemaal wedstrijdfit worden is het doel.

Voor wat betreft aankomende zondag verwacht ik weer mooi potje. Eilermark heeft gisteren ook weer laten zien dat ze erg goed zijn aan de bal. De goal van Remi was natuurlijk om door een ringetje heen te halen. Remi gaf zelf aan dat het van zo’n 55 meter afstand was.. het lijkt op de beelden niet zover, maar zegt natuurlijk ook niet alles. Voor aankomende zondag moeten we weer superscherp aan de start beginnen willen we de 3 punten mee terug nemen naar Hengevelde en een goede klassering behalen voor de 1e periode. Alles om voor te spelen dus!”

Zondag 14.00 uur
vv Eilermark-WVV’34
Sportpark Eilermark Ekersdijk 220, 7534 BD Enschede