W.V.V.’34 stunt in de beker: Tom Pierik en Barten Tijhof goudhaantjes!

WVV'34 stunt in het bekertoernooi

WVV’34 heeft vanavond in Tubbergen gestunt in het bekertoernooi door TVC’28 (dat op volle sterkte aantrad en in de 4e divisie uitkomt)  uit te schakelen. Na de reguliere speeltijd stond er 1-1 op het scorebord. De ploeg van trainer Niki Leferink wist de strafschoppen beter te nemen.

Trainer Niki Leferink
“Ik denk dat we een hele goede wedstrijd gespeeld hebben. In de eerste 30 minuten waren we echt heel goed. Daarna was het; compact gaan staan met goede momenten van druk vooruit waardoor we bijna niks weg gaven. De 1-0 van TVC’28 was een schot uit de tweede lijn, dat kan.
Onze 1-1 kwam na goed doorzetten van Lars Aarnink die een goede actie maakte en breed legde op Barten Tijhof. In de eindfase drukte TVC‘28 wel iets meer, maar uiteindelijk kwam er maar één hachelijke situatie uit voort.”

1-1 na de reguliere speeltijd

Barten Tijhof over zijn doelpunt
“Het begon met een slimme ingooi van Tom Brummelhuis die daarmee Robin Rikkert bereikte. Hij stelde met een lange bal Lars Aarnink in stelling. Na goed doorzetten van Lars en zijn fantastische actie/voorzet kon ik hem binnen tikken. 1-1, lekker man!”

Aanvoerder Remi leferink
“We begonnen fantastisch aan de wedstrijd, waarin we TVC de eerste 25 minuten overklasten. In de opbouw voetbalden we er constant onderuit, wat resulteerde in meerdere gevaarlijke uitvallen. Daarna ging de wedstrijd gelijk op, helaas kwamen we op achterstand met een afstandsschot.
De tweede helft hebben we op dezelfde manier door gestreden als de eerste helft, verdedigend niks weggegeven, en aanvallend waren wij gevaarlijk. Vlak na rust tekende Barten voor de 1-1, na goed druk zetten en een prima voorzet van Lars. Uiteindelijk kwam het op penalty’s aan, waarin wij alles raak schoten, en Tom Pierik, alias Chocoprins, zich kroonde tot penaltykiller!”