WVV’34 veel te sterk voor GVV Eilermark

Na twee nederlagen op rij bleven de punten vandaag in Hengevelde na een verdiende 2-0 overwinning tegen het Glanerbrugse GVV Eilermark. Beide doelpunten werden gemaakt door Wouter Horstink.

WVV’34 was weliswaar sterker in de openingsfase, maar de beste kansen waren voor Eilermark; Dat waren ook meteen de laatste twee van de hele wedstrijd. De eerste mogelijkheid voor de thuisploeg was voor Wouter Horstink, maar hij wachtte te lang. De Hengeveldenaren wisselden druk zetten af met compact staan op eigen helft. WVV’34 probeerde hoog druk te zetten, maar liet telkens de verste kant vrij waardoor Eilermark zich er eenvoudig onderuit kon voetballen.

1-0
In de 32e minuut was het raak voor de groen gelen, na een mooi combinatie werkte Wouter Horstink fraai af met een strakke schuiver. Wouter:
“Ik kreeg een goede steekbal van Lars Aarnink en kon ik met links de bal in de verre hoek schuiven”.
Amper twee minuten later raakte hij de paal.

Na de verdiende 1-0 stokte het bij de ploeg uit Glanerbrug en zo was de ruststand 1-0.

Robin Rikkert ontsnapt aan een nieuwe blessure

Tweede helft
In de tweede helft had WVV’34 de wedstrijd onder controle. Het gaf helemaal niets weg, aanvoerder Remi Leferink zette zijn defensie goed neer.  Maar zolang het nog maar 1-0 is blijft het oppassen ondanks dat je niets weggeeft.

2-0
Wouter Horstink maakte aan alle onzekerheid een eind na een snelle aanval rondde hij koelbloedig af in de 62e minuut. Wouter:
“De tweede goal was een duel 1 op 1 met de de laatste man waarbij het uiteindelijk lukte om vanuit een redelijk lastige hoek te scoren”.

Ook hier had zijn treffer en gevolg kunnen krijgen, Barten Tijhof raakte kort na deze goal van dichtbij de lat na een splijtende pass van Robin Rikkert die terug kan kijken op een uitstekende invalsbeurt. Hij was weer razendsnel met zijn aanvallende passes.

In de slotfase was het nog even opportunistisch vanuit de kant van Eilermark maar kansen leverde het niet op.

Lars Aarnink met een fraaie actie

WVV’34 staat nu gelijk met Ruurlo op plek 2 en 1 punt voor op sv Delden dat gelijkspeelde bij kampioen MVV’29. Wijhe verloor thuis van Ruurlo.

WVV’34 – GVV Eilermark 2-0
1-0 ’32 Wouter Horstink
2-0 ’63 Wouter Horstink

Tom Pierik-Gijs Brummelhuis-Remi Leferink-Luuk Lentelink-Tom Brummelhuis-Dani Morsink-Wouter Horstink (’83 Gijs Pierik)-Barten Tijhof-Mahmoud Jaafil (’46 Tom Grobben) -Thomas Wegdam (’59 Robin Rikkert) -Lars Aarnink (’66 Stan Aarnink)