WVV’34 verpulvert Oldenzaal

WVV'34 heeft vanmiddag op eigen veld gehakt gemaakt van vv. Oldenzaal. De ploeg stond 1 punt hoger op de ranglijst, maar maakt geen schijn van kans tegen de gretige Hengeveldenaren. Al voor rust had de ploeg van trainer William Krabbenborg de wedstrijd in het slot kunnen gooien, dit werd echter verzuimd door de aanvallers.

Wel werd er vlak voor rust 1-0 gescoord, hetgeen een opluchting leek voor de thuisploeg. Na vele mogelijkheden onbenut te hebben gelaten, wisten de groengelen eindelijk het net te vinden. Deze vele kansen waren ook te danken aan een zwak acterend Oldenzaal, het creërde bijzonder weinig en leek inspiratieloos. Dit kwam helemaal tot uiting in de 2e helft, WVV'34 denderde door en later in het tweede bedrijf werd het zelfs prijsschieten. Niet eerder in de derde klasse scoorde WVV'34 zo vaak als in deze wedstrijd.
Doelpunten werden gemaakt door: Maurice Workel 3x, Bas Assink 1x, Gijs Pierik 1x, Roy Workel 1x, Hylke Kiezenbrink 1x.
WVV'34 blijft meedoen om de periode. De komende tijd hebben ze op papier een op papier makkelijk programma. Onder andere Hector en Avanti (al gedegradeerd) wachten de komende wedstrijden.

Opstelling WVV'34: Wouter Assink, Erwin Wolferink, Joost Assink, Tom Brummelhuis, Roy Tuinte, Roy Workel (75e Hylke Kiezenbrink), Bas Assink, Wouter Roescher, Hamoudi Jaafil (75e min. Tom ten Breteler), Gijs Pierik, Maurice Workel (aanvoerder).