Zesde editie Très Chic Hengevelde Open groot succes

Na een week met voornamelijk tennis, tennis en nog eens tennis, is gister na een geweldig gezellige finaledag het Tres Chic Hengevelde open dubbeltoernooi ten einde gekomen. Met maar liefst 175 deelnemers in 13 categorieën was deze zesde editie zeer succesvol. De meeste spelers en meeste onderdelen in al die jaren!

Want ook nu bleek de belangstelling vanaf de opening van inschrijving zeer groot. Vanaf zaterdag 8 juli was het dan ook druk op de banen van de Wegdamse TC Tijdens dit voorweekend en de doordeweekse dagen stonden alle poulewedstrijden op het programma. Op zaterdag 15 juli nam de spanning toe, want de halve finales op deze dag waren stuk voor stuk zeer spannend. Na een gezellige en smaakvolle Tropical Party, terwijl werd gekeken naar een tennisdemo van spelers met ranking 2 (semi-professioneel) waren de meeste finalisten op zondag weer fris en fruitig voor hun laatste partij. In alle categorieën was de spanning om te snijden en werden er sportieve hoogtepunten beleefd.

Klik op deze link om de uitslagen van het Très Chic Hengevelde open dubbeltoernooi 2023 te bekijken. En klik op deze link voor het foto-album gemaakt door Inge Rupert.

De organisatie van het Hengevelds open dankt alle sponsoren nogmaals van harte! Het was een geweldig toernooi, ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door allerlei betrokken ondernemers. De organisatie ziet spelers, supporters in welke vorm dan ook, graag volgend jaar weer op en rondom de banen!