Zondag de kraker: Gebroeders Aarnink reageren

Zondag de kraker tegen MVV’29, dat van afgelopen zondag doet toch weer terugdenken aan afgelopen seizoen aldaar: Ook twee tegendoelpunten in de extra tijd net als afgelopen zondag. Beide keren met grote gevolgen.

Zuur puntverlies in extra tijd van de extra tijd was er op 21 mei 2022 te lezen op deze site. “Voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd geeft W.V.V.’34 het weg in uiterste slotfase.”(RSC was een week eerder red.)
En wat te denken van:
‘Een zondag schot leverde de aansluitingstreffer op in minuut 93. Een scrimmage in de 99e minuut zelfs de gelijkmaker. En dat terwijl W.V.V.’34 kansen te over had om de wedstrijd in het slot te gooien, maar het wist zichzelf wederom niet te belonen vandaag”.

Dat zijn wel erg veel raakvlakken met de wedstrijd van afgelopen zondag tegen RSC. Wegdamnieuws vroeg de gebroeders Aarnink om rectie:

Stan Aarnink: “Afgelopen zondag was natuurlijk een ontzettende domper voor het hele team. Het gebeurt ons simpelweg te vaak dat we in zulke bepalende wedstrijden het op het laatst weggeven. Afgelopen seizoen tegen MVV’29 was ook zo’n wedstrijd. Afgelopen week op de training hebben we hier ook over gesproken. We moeten in zulke fases slimmer zijn in hoe we alsnog de overwinning over de streep trekken.
Uiteindelijk is het ontzettend zuur dat we zo de 2e periodetitel niet pakken. Je staat nog steeds met lege handen dit seizoen, en het was inderdaad lekker geweest als je met een periode op zak de laatste fase ingaat.
Maar er is nog van alles mogelijk dit seizoen, dus het is belangrijk dat we wel door blijven gaan en het seizoen goed afsluiten. En dan zien we aan het eind wel waar we staan en of er nog wat in het vat zit”.

Lars Aarnink: “Gigantisch jammer dat we telkens weer in belangrijke wedstrijden het in de laatste minuten uit handen geven. Natuurlijk speelt er ook een gelukfactor in mee, en het zit ons dan ook vaak niet mee. Maar de wedstrijd vorig jaar in Mariaparochie was wel helemaal een flop van onze kant, als je zoveel kansen creëert en vergeet om ze een keer tegen het net aan te schieten. Dan roep je het ook wel een beetje over jezelf af.
Maar we gaan toch met een goed gevoel die kant op aankomend weekend om toch is een keer die 3 punten van ze af te pakken. Er is nog volop om voor te voetballen.
En verloren hebben we volgens mij ook nog nooit van MVV’29 dus dat nemen we dan maar mee!”