Zuur verlies WVV’34, 1-2

“WVV kreeg geen loon naar werken”, waren de woorden van een teleurgestelde Hengeveldse supporter. De eerste helft verliep gelijkwaardig met weinig kansen over en weer. Het enige wapenfeit van Overwetering was een vrije trap die voorlangs ging. WVV’34 stelde daar een goede mogelijkheid van spits Wouter Horstink tegenover die een kans oog in oog met de doelverdediger niet wist te verzilveren. Tevens was er enige discussie of het wel of geen strafschop was op het moment dat de zojuist genoemde aanvaller naar de grond ging.
De tweede helft verliep helaas zoals zoveel wedstrijden deze competitie. WVV voetbalt aardig mee en plotseling ligt de bal achter doelverdediger Wouter Assink. Via een fraai doelpunt van neef Joost Assink kwamen de groen gelen echter terug in de wedstrijd. Een voortzet van aanvoerder Maurice Workel werd met het hoofd fraai verlengd. Daarmee begon de Wegdamse ploeg aan een sterke fase en leek op jacht naar de winnende treffer, maar kreeg in de slotfase alsnog de deksel op de neus.

Een doelpoging van de ploeg uit Olst werd door Wouter Horstink van richting veranderd en verdween daarmee in de korte hoek achter de Hengeveldse keeper. Volgens velen had WVV’34 minimaal een punt verdiend maar zoals bekend koop je daar weinig voor.

Volgende week speelt WVV om 14.00 uit tegen Voorwaarts Twello.