vrijdag, 16 augustus 2019 15:28

Fietssleutel gevonden bij de kerk *Update

De eigenaar kan de sleutel ophalen door te bellen met het onderstaande telefoonnummer:

06-4400 4043   *Update: De sleutel is terug bij de eigenaar.
vrijdag, 16 augustus 2019 09:54

Monique 50 jaar

Monique Rotink-Groninger, woonachtig aan de Haaksbergerstraat naast het in de wijde omtrek bekende familliebedrijf, is 50 jaar geworden. Van vrienden en familie kreeg ze mooie spandoeken in de tuin om het feit dat ze 'Sarah heeft gezien'. Ook namens de redactie van harte proficiat en alvast heel veel plezier gewenst in New York! (zie spandoek voor meer info).

vrijdag, 16 augustus 2019 03:05

Terug naar Hengevelde in 1957...

Soms duiken we als redactie in de 'oude doos' en komen er mooie foto's boven water drijven. Zo ook onderstaande foto die dankzij meedenkende lezers van onze website binnen kwam. De foto werd 62 jaar geleden gemaakt op de Goorsestraat ter hoogte van de woningen van de familie Hafkamp (rechts zichtbaar) en Ten Thije. Op de achtergrond is rechts de woning van meester Wassenberg zichtbaar. Het gras is inmiddels ingewisseld voor parkeergelegenheden en de verharde weg is voorzien van belijning. Op de foto zien we Suze Vehof en Marie José Wolbers. Een schitterende foto die ons even doet denken aan de goede oude tijd van toen. Heeft u nog mooie kiekjes van Hengevelde in vroegere jaren? Mail ze redactie@wegdamnieuws.nl. Wij maken ze graag digitaal voor u mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn.

dinsdag, 13 augustus 2019 15:57

De redactie viert feest: Rosan geboren!

Ze heeft enige tijd op zich laten wachten maar daar was zij dan! Rosan Schoneveld, dochter van de redacteur van Wegdamnieuws Arthur Schoneveld! Ouders Arthur en Linda zijn er maar wat blij mee! “Een hele mooie meid en met zowel moeder als dochter gaat het goed. Echt supergaaf!” aldus de vader des huizes. Een aanvulling van de overige redactieleden: Met de kersverse papa gaat het eveneens uitstekend!  

Diane ten Buuren, al decennia woonachtig in Engeland heeft de Nederlandse traditie voor de 50e verjaardag in haar woonplaats geïntroduceerd! In het land van de regen werd er zelfs een tuinfeest aan geweid! De tuin hing vol met spandoeken en Sarahs! De Bed & Breakfast van de kersverse Sarah genaamd Thorndene zat ook vol met Hengeveldse gasten die de teksten in het Nederlands mochten uitleggen!
Diane ten Buuren woonde met haar man John aanvankelijk in Londen, maar is later noordwaarts getrokken naar het plaatsje Hope in het fraaie Peak District niet ver van Sheffield.
En zo zet zich de traditie zelfs voort tot ver over zee:

Pagina 1 van 341