12,5-jarig jubileum voor Twente bus Diepenheim – Hengevelde – Beckum

Op zaterdag 6 april zijn Robbie Boomkamp en zijn Ineke compleet verrast door de busgangers. Om 4 uur verscheen in Neede een limousine om Robbie, Ineke, kinderen en kleinkinderen te vervoeren naar een voor hun toen nog onbekende bestemming.
In Hengevelde stonden vervolgens 50 busgangers klaar voor een onthaal met Pyro en rookpotten. En zo belandde de familie in een surprise party omdat Robbie en Ineke al 12,5 jaar het busvervoer verzorgen naar de thuiswedstrijden van FC Twente. Om te laten zien hoe erg wij dit waarderen. Elke thuiswedstrijd hanteren ze het volgende strakke schema: 4,5 uur voor de wedstrijd wordt de auto ingepakt met bier en hapjes. Dan wordt er daarna gedoucht zodat ze 3 uur voor de aftrap bij Ter Doest zijn om de bus gereed te maken voor vertrek, om uiteindelijk 1 uur voor de wedstrijd bij de Grolsch Veste te zijn. En in al die jaren is er maar 1 wedstrijd gemist en dat was een bekerpotje op woensdagavond. En was er onvoldoende animo voor een wedstrijd doordeweeks dan werd rustig de personenauto gepakt en werden de mensen opgepikt die mee wilden. Inclusief de welbekende verzorging met hapjes en drankjes.

Ook oud-speler van FC Twente Kick van der Vall, kwam Robbie en Ineke in het zonnetje te zetten, met een gesigneerd shirt onder de arm en een mooi boeket voor Ineke.