29 augustus start Houtdorp: extra informatie

Dit jaar heeft de Houtdorp werkgroep enkele veranderingen doorgevoerd die positief uitvallen. De deelname kosten zijn verlaagd, zodat iedereen mee kan doen.

๐•๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐๐ž ๐ฅ๐ฎ๐ง๐œ๐ก
Daarnaast wordt dit jaar niet alleen op woensdag (onze patatdag), maar ook op dinsdag voor de lunch gezorgd! Een pakketje met drinken en daarnaast brood en fruit, voor ieder wat wils! ๐ป๐‘’๐‘ ๐‘—๐‘’ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘™๐‘™๐‘’๐‘Ÿ๐‘”๐‘–๐‘’ ๐‘‘๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘”๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘Ž๐‘” ๐‘‘๐‘Ž๐‘› ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘’๐‘ฃ๐‘ก ๐‘–๐‘’๐‘ก๐‘  ๐‘Ÿ๐‘’๐‘”๐‘’๐‘™๐‘’๐‘›.

De lunchpakketten worden niet alleen mogelijk gemaakt door de Culturele Werkgroep Markering. Ook Timon Geerlings – Groente en Fruit, de groenteman die iedere vrijdag vers fruit op de markt verkoopt, en niet te vergeten Coop Hengevelde verzorgen een bijdrage aan de lunchpakketten! Heel veel dank daarvoor!

๐ƒ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐ฅ๐š๐ฌ๐ž๐ซ๐ ๐š๐ฆ๐ž
Een derde sponsor is Reggestad ICT Specialisten, die op donderdag wederom het lasergamespel beschikbaar stelt. Daar zijn we heel blij mee!

๐‡๐š๐ฆ๐ž๐ซ + ๐ ๐จ๐ž๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ž๐ง๐ž๐ง!
Zorg dat jullie allemaal goeie schoenen aan trekken en een eigen hamer meenemen met je naam erop.

๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ฅ๐ข๐ ๐ž ๐‘๐š๐›๐จ๐›๐š๐ง๐ค
Geniet de komende week nog even van jullie welverdiende vakantie. We zien alle kinderen graag dinsdag 29 augustus op de weide achter het voormalige Rabobank gebouw!
Tot dan

Groeten organisatie Houtdorp

#houtdorp #spelenenbouwen #zinin