8e ‘Hengeveldse avond’ bewijst opnieuw muzikaliteit van het dorp

De hengeveldse Avond (8e editie) was wederom een waar succes. Debbie Bebseler over de avond : “Maar liefst vier van de acht acts waren een primeur. Dat wil in dit geval zeggen dat ze voor de eerste keer op de Hengeveldse Avond optraden. Misschien wel voor de 1e keer ooit in hun 'loopbaan'. Dat betekent zeker niet dat ze als nieuweling klonken!” Lynn te Riele mocht om half 7 aftrappen met haar songs. Ze is weliswaar nog maar 14 lentes jong, maar ze klonk als een volleert zangeres. Menig persoon in het toen al redelijk vol publiek vond haar een volwassen klinkend zangeres. Ze blies iedereen omver met songs van deze tijd. Noem een Rihanna of Beyonce. Deze dame komt er wel! Laten we hopen dat deze meid gauw een band weet te strikken. Al zijn we daar niet heel bang voor. 

Als tweede stond de band Dionisus. Helaas viel deze band uit door stemproblemen van de zanger. Merle kuipers mocht de tijd vol maken en dat deed ze vol overgave! Rauwe stem, mooie songs en een vollopende zaal. Als derde stond weer een primeur. MidlifeCowboy. Frank Slijkhuis en Karel Smit. De heren stonden er voor de allereerste keer, maar god mag hopen dat ze tot eeuwig door zullen spelen! Wat klinken deze mannen fantasisch samen! Frank Slijkhuis zal de komende jaren de gitaar overnemen van Lennard tijdens de revue. Lennard gaat meer toneel spelen en Frank neemt plaats in de revue band, een mooi ontwikkeling. Het optreden na Midlifecowboy was wederom een primeur, De Dokter Watjes klonken alsof ze voor de 1000e keer een optreden weg gaven met hun eigen geschreven (Twents/Nederlandse) teksten. Vrolijke, gezellige muziek! Hier ga je meer van horen. The Traveling Wilbury's mocht hierna het podium op. Deze band is een combinatie van Poor John (Lennard en Jacco Kiezenbrink) en de Heinoos (Remco en Eric). De eerste keer keer op de Hengeveldse avond, maar de heren zitten stuk voor stuk vol ervaring in de muziek. Een fijne combinatie en waanzinnig goed!

Ook Knap'n die al vaker te zien waren was van de partij. Zij speelden zoals altijd erg goed en zweepten het publiek flink op. Na Knap'n waren de mannen en mooie dame van The Bad News aan bod. Velen hadden de wilde verhalen van vorig jaar gehoord en kwamen speciaal voor hen naar deze avond. Hun avond werd beloond met een waanzinnig optreden!  De tafels werden naar voren geschoven en het publiek deinde vrolijk mee!
De avond duurde uiteraard weer veel langer dan dat de muziek speelde en het was nog erg gezellig, op naar de 9e editie!"