Alle Hengeveldse deelnemers haalden Via Gladiola: “Op naar volgend jaar!”

Afgelopen vier dagen vond de 103e editie van de Vierdaagse in Nijmegen plaats. Vrijdag kwamen de eerste deelnemers al tegen het einde van de ochtend binnen. In totaal deden er ruim 40.000 lopers mee uit 77 verschillende landen.
Rob Geerlings: "We hebben de Vierdaagse uitgelopen, maar  het ging zwaarder dan ik verwacht had. Voor mijn doen ook wel goed voorbereid met een aantal 40 kilometertochten. De tweede dag ging zwaar met blaren,  zweten en ga zo maar door. Dit heeft zijn uitwerking gehad op de dagen daarop. Uitlopen werd het hoofddoel. Ik heb wel uitermate genoten van de unieke sfeer, de Vierdaagse is toch een gebeuren van je doel bereiken en genieten dat dit weer gelukt is!".
Alfons Assink: "Het was wederom een fantastische dag met een geweldig onthaal in Nijmegen. Vlak voor de finish werden we opgewacht door een aantal familieleden en naderghand natuurlijk een aantal biertjes gedronken op dit geweldig evenement. Onderweg kwam ik iemand tegen die de Vierdaagse al een heel aantal keren had gelopen en noemde deze editie er één met een gouden randje. Het was deze hele week fantastisch wandelweer, we hadden het niet beter kunnen treffen. Op naar volgend jaar!". 

Ook Ruud Bergkamp haalde de eindstreep. Hij had het weliswaar zwaar gaf hij aan, maar haalde wel de finish. Over de familie Tijhof plaatsten we gisteren al een bericht. Linde Tijhof was met haar 11 jaar één van de jongste deelneemers. Lees het HIER terug.


Na afloop waren er de gladiolen