De Buurtzorg-Mathilde ziet Sarah!

Team Buurtzorg Hengevelde draait nog maar net, of de dames hebben al wat te vieren. Enthousiast collega Mathilde ziet vandaag Sarah en dat mag ze weten ook.
Veel plezier Sarah toegewenst door je mede -Buurtzorg-zusters!

Mathilde te Lintelo is wijkziekenverzorgende van Thuiszorg organisatie Buurtzorg in Hengevelde .Zij verzorgd samen met haar collega's verpleegkundigen zieken en ouderen thuis in en om Hengevelde
Een collega:“Eerst buurten dan zorgen is ons motto!  Wij vormen een persoonlijk en professioneel team als het gaat om verpleging en persoonlijke verzorging aan huis”.

http://hengevelde.buurtzorg.net/

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.

Dé Buurtzorgformule.

Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënt, duurzaam en effectief. Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden in kleine autonome 'Buurtzorgteams' in te laten vullen wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door een landelijke organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne ICT-toepassingen waardoor de administratieve kosten tot een minimum worden beperkt. De kosten van management en overhead worden zo beperkt mogelijk gehouden. Kortom: betere zorg tegen lagere kosten; een aantrekkelijk perspectief voor cliënt, professional en verzekeraar. Buurtzorg Nederland: een natuurlijk alternatief!