Denise goud bij crea-dagen bij Go Planet in Enschede

Er was een wedstrijd georganiseerd door Sweetycake in Hengelo, tijdens de hand,  hobby en crea-dagen bij Go Planet in Enschede. Denise Hietbrink:"Het thema was Halloween en waren een paar regels waar men zich aan moest houden, dan moet je denken aan de hoogte van de taart en alles moet eetbaar zijn wat decoratie betreft. De taarten zijn gemaakt van dummies (piepschuim) aangezien ze er enkele dagen op een grote tafel moeten staan. Ze worden beoordeeld op de volgende 5 onderdelen:Presentatie, toegepaste technieken, originaliteit, afwerking bekleding en afwerking versiering.  Donderdagavond heb ik mijn taart ingeleverd :

Wat een geweldige taarten stonden er al, iedereen had zijn best gedaan en de tafel zag er supermooi uit met de prachtigste taarten. De aanwezigen waren (terecht) onder de indruk. Aan de hand van de punten die de jury je geeft wordt je ingedeeld in een categorie: brons, zilver of goud. Tot mijn grote verrassing vanochtend was mijn taart beoordeeld in de categorie goud.

Niet in de prijzen gevallen helaas. In elke categorie werd er een mooie prijs toegekend aan de beste taart en was er een publieksprijs) maar toch een mooie 4e of 5e plaats totaal behaald en een leuke ervaring rijker! De winnende taart in categorie goud terechte winnares, superstrak en origineel!"