Digitaal Paaseieren zoeken Met Wilbert, win leuke prijzen! (ronde 2)

Paasei 1 lag verstopt bij Bommel de Beer! Er zijn behoorlijk wat reacties binnengekomen en er is geloot! De winnaar van het paaspakket van de Coop is geworden: Thijs Boomkamp! Thijs, neem maar even contact Met Wilbert op (zie www.metwilbert.nl) dan komt het pakket naar je toe!

Het tweede verstopte paasei!
Paaseieren zoeken Met Wilbert gaat verder… Op deze Goede Vrijdag is Wilbert weer op pad gegaan, fanatiek in spellen als hij is. Wat is de locatie van dit paasei (foto boven)?

Prijs!
Mail je antwoord naar redactie@wegdamnieuws.nl! Onder de goede inzendingen verloot Wilbert dit keer een ontbijt van B&B De Twentse Heerlijkheid en Eetsalon Yess! Leonie en Jessica komen deze dan Tweede Paasdag bij je langsbrengen! Meedoen kan tot zaterdag 11 april 11.00 uur. Dan maken we de prijswinnaar bekend en plaatsen we een foto van het derde verstopte paasei. Met Wilbert’s actie ben je verzekerd van een leuke bezigheid tijdens dit Paasweekend.

Wilbert is zelf echte een spelletjesfanaat en paaseieren zoeken hoort er voor hem (bij Waldo) elk jaar echt bij. Dit jaar is vanwege corona veel afgelast, en zo ook het paaseieren zoeken. Vandaar dat hij het idee heeft opgevat om digitaal paaseieren te zoeken Met Wilbert! Iedereen kan meedoen! Deze actie is voor hem ook een mooie manier om de lokale middenstand nog een beetje te steunen, want Wilbert verloot onder de goede inzendingen elke dag een mooie prijs van Hengeveldse bedrijven.

Zie hieronder de te winnen prijs: