Het VOBO-team gaat internationaal

Het is een relatief onbekende club binnen de club; Het VOBO-team. Een afkorting van voetbal en bootcamp, actief op donderdagavond op het sportpark Rupertserve; de thuishaven van voetbalvereniging W.V.V.'34. Na de vele trainingsuren was het zaak om het rendement hoog te (blijven) houden middels een ontspanningsmoment in te lassen. Het reisverslag:
‘Zaterdagmorgen vertrokken we met ons VOBO-team richting Glasgow.  Het doel was om na maandenlange trainingen te ontspannen en de teambuilding verder te intensiveren. Dat is gelukt! Op zaterdagmiddag keken we op intense wijze de rugbywedstrijd Engeland-Schotland. Na een 31-0 ruststand werd het 38-38, een fenomenale inhaalrace van (ons) Schotland dus.

Na deze enerverdende wedstrijd hebben we in de fenomenale Ierse pub "One with the coat on" geëvalueerd en er nog een paar 'na gedronken' . Zondagochtend hebben we een tour gehad in Celtic Park (Celtic-stadion.) De afsluiting op St. Patrick's Day bracht ons 'toevalligerwijs' wederom in een Ierse kroeg, voordat wij weer richting Hengevelde zijn gevlogen.

Een geslaagd weekend dus, waarbij de doelstellingen ruimschoots zijn behaald!’