zondag, 29 maart 2020 20:00

Dat feestje gaat niet door! Marike 40

Geschreven door
Het bericht ‘Marike Haarlink-ter Huurne wordt morgen 40 maar in verband met corona zullen we het doek niet echt gaan zetten’ kwam binnen bij de redactie. Het wordt dus een memorabele verjaardag voor de in Hengevelde geboren Marike, tegenwoordig woonachtig in het Gelderse Beltrum. 
Helaas worden verjaardagen dit jaar massaal overschaduwd door het coronavirus. Gewoon je verjaardag vieren tijdens de corona crisis gaat even niet.
Marike, namens je vriendinnen en de redactie van harte proficiat en denk:

Je hoeft geen 4 taarten te bestellen of zelfs bakken, en het huis hoeft ook niet spic en span te zijn om visite te verwelkomen……………..

Laatst aangepast op zondag, 29 maart 2020 14:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.