donderdag, 02 juli 2020 12:52

Petrusschool Cartridge Fonds draagt bij aan tuinonderhoud

Geschreven door

Mensen, die regelmatig langs de Petrusschool lopen of fietsen, hebben het vast al gezien. De tuin en het plein rond de school worden goed onderhouden. André Leferink werkt nu een jaar als conciërge en voert deze taak heel zorgvuldig uit. Alleen ontbrak het nog aan het juiste tuingereedschap. Dankzij het Petrusschool Cartridge Fonds konden diverse zaken aangeschaft worden. Van een nieuwe bezem tot een nieuwe heggenschaar. Alles is weer tip-top voor elkaar. Het Petrusschool Cartridge Fonds krijgt geld door het inzamelen van oude batterijen en lege cartridges. Die kunnen ingeleverd worden in de hal van de school. Heb je veel materialen? Dan kun je ook contact opnemen met Jan Boomkamp. Dankzij de actieve betrokkenheid van deze oud-leerkracht is er steeds weer van alles mogelijk. Net die beetjes extra, die de Petrusschool mooier, netter en leuker maken. Allemaal bedankt voor het inzamelen!

Laatst aangepast op donderdag, 02 juli 2020 16:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.