donderdag, 16 juli 2020 05:19

Hengevelde heeft vanaf nu een eigen skybox in de Grolsch Veste

Geschreven door

FC Twente begon onlangs met de verlenging van seizoenkaarten. Op 30 juni schreven we dat het erop leek dat Hengevelde de club uit Enschede massaal de rug zou toekeren. Waren er vorig jaar nog 122 seizoenkaarthouders, op dit moment staat dit (volgens de cijfers van FC Twente) op 82. Dit betekent dat een derde van de Hengeveldse fans afhaakt. Maar er is nu ook goed nieuws te melden, want vanaf aankomend seizoen is één van de 55 skyboxen in de Veste in Hengeveldse handen. De ondernemers Paul Grefte, Johan Vogt, Brian Wegdam en John Pierik sloegen namelijk de handen ineen besloten samen een sktybox te huren. Een goede keuze, want wanneer het voetbal niet om aan te gluren is kunnen ze vanachter het raam een heerlijk glas Grolsch drinken. Om te vieren dat de Hengeveldse ondernemers in de skybox zitten, werd met clubicoon Eddy Achterberg het eerste glas al geheven. Veel plezier gewenst heren.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.