vrijdag, 18 september 2020 23:09

2 x 40 = 80 in huize Schonenborg!

Geschreven door

Gerard Schonenborg, de jongste in de rij van vier is dan vandaag ook 40 jaar geworden. En dat in de slipstream van zijn vriendin Nelleke ter Braak. Zij was al juli al 40 jaar geworden, maar was door omstandigheden niet in de gelegenheid om het toen te vieren (door vakantie in Noord Holland). Gerard en Nelleke, ouders van Jesper en Maud kregen stoelen en andere versierselen van de kameraden en wederzijdse families. Helaas is er door de corona-perikelen geen plek voor een groot feest, maar dat mag de pret niet drukken! Gerard en Nelleke, proficiat !!

schon2

schon3

schon4

Laatst aangepast op vrijdag, 18 september 2020 23:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.