woensdag, 14 oktober 2020 21:55

Hengeveldse kerk sluit voorlopig de deuren

Geschreven door

De Hengeveldse kerk sluit voorlopig de deuren, dit in verband met het oplopend aantal besmettingen in Hengevelde. Locatieraad geloofsgemeenschap Hengevelde laat het volgende weten aan de redactie: "Door de overheid en het parochiebestuur zijn aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus genomen. Naast de reeds bestaande maatregelen, zijn dat het afschalen naar 30 kerkbezoekers en de verplichting om ook tijdens de viering mondkapjes te dragen. Maar vooral gelet op de vele besmettingen in ons dorp, is besloten in onze Petrus en Paulus kerk voorlopig geen weekend vieringen meer te houden. Dit met ingang van heden en tot nader bericht."

Laatst aangepast op donderdag, 15 oktober 2020 18:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.