donderdag, 22 oktober 2020 05:40

Nieuwe cyclus voor Keet Cactus

Geschreven door

Na bijna 6 jaar komt er een eind aan een fenomeen onder de jeugd in Hengevelde en ver daarbuiten: Keet Cactus, gelegen achter de woning van Vincent en Antoinet Nollen is niet meer! Er was jarenlang van alles te beleven bij de oud winnaars van de wedstrijd “Met de vlag op vakantie! Livemuziek, oud en nieuw party’s. Barbecues en ga zo maar door. Hier was de plek waar bewezen werd: Gedrag in drinkketen gaat verder dan alleen zuipen en kratjes stapelen. Keten hebben ook een sociale functie. Een keet als ontmoetingsplaats sluit aan bij de behoefte van jongeren om te experimenteren. Iets waarvoor in stedelijke gebieden vaak wel voorzieningen zijn.
Er volgt een nieuwe cyclus voor Keet Cactus aan de Korte Roelofsweg. Sander ten Thije:
“Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Er werd geen gebruik meer van gemaakt. Als ik terugdenk aan alles wat we er georganiseerd hebben, dan denk ik toch wel høken met de Heinoos! Zij deden destijds een keten tour, daar kon je je voor opgeven en dan kozen zij er 5 uit: Waaronder ons! Het werd een geweldige avond! Er zijn nieuwe Hengeveldse talenten die onze keet hebben overgenomen en de taak mee gekregen om de keet legendarisch te houden!” 
De vele ludieke berichten op de Facebookpagina van de humoristische mannen blijven volgen. Houd ze zelf in de gaten via hun eigen pagina. De zwembroeken zijn aan de man gebracht, mascotte “Caccie” ligt in de ijskast en de herinneringen blijven bewaard.En Hengevelde: 

Maak je op voor een weergaloze fuif. Datum volgt.Kusjes, 

KEET CACTUS!Keet Cactus 2 Custom
Een van de vele ludieke berichten van de Facebookpagina: 'De zwembroeken zijn aan de man gebracht. Lars Aarnink wil iets groter lijken daarom staat hij op zijn tenen'

 

Keet Cactus 3 Custom
Dubbel verkoeling

 

Keet Cactus 5 Custom
De winnende foto;  'met de vlag op vakantie'

 

keet cactus 3
En aan alles komt een eind

 

keet cactus 4
'Knooit nog wa'

 

Keet Cactus 4 Custom

De reis van de Keet cactusleden gaat verder...........

 

Laatst aangepast op woensdag, 21 oktober 2020 18:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.