woensdag, 18 november 2020 05:13

'Back in the days' met de bijrijder, 1997

Geschreven door

Soms duiken op internet leuke filmpjes op. Een oplettende kijker tipte de redactie en wees ons op het filmpje van 'De Bijrijder' uit 1997, opgenomen in Hengevelde. Het was de tijd dat Hafkamp nog een dierenspeciaalzaak had aan de Hengeveldse boulevard, Schoneveld een fotowinkel en er een telefooncel op de kruising Goorsestraat/Diepenheimsestraat stond. Ook wijk De Witte moest nog uit de grond worden gestampt en Taxibedrijf Ter Doest zat nog in de bebouwde kom. Kijk en geniet van de beelden van alweer 23 jaar oud. Heeft u nog oud beeldmateriaal van Hengevelde, wij horen het graag. Hieronder de link naar het filmpje.

Klik HIER voor het filmpje.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.