vrijdag, 19 februari 2021 16:09

Harrie en Maria 40 jaar getrouwd!

Geschreven door

Vandaag zijn Harrie en Maria Hofmeijer 40 jaar getrouwd. Helaas, als bij zovele, geen feest.

Maar samen met alle familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen om hen heen, hebben ze hen een prachtige dag vol verrassingen bezorgd.

Vanmorgen verrast door een heerlijk ontbijt verzorgd door de Gebrande Waateren. Een prachtige ballonnen pilaar voor het huis en een boek vol herinneringen.
Mooie en bijzondere momenten, vast gelegd in beeld en verhaal.  De rest van de dag blijft nog even een verrassing…

Vanmiddag hebben ze alle kaarten mogen ontvangen met een prachtig MEGA boeket van de Bloemruiker en ze krijgen het hele jaar elke maand een bloemetje. Hoe mooi is dat?!

Harrie en Maria willen iedereen in geval vast via deze weg, enorm bedanken voor dit prachtige gezamenlijke gebaar. En hopelijk krijgen ze snel de kans om iedereen persoonlijk te bedanken. Ook namens de redactie van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

hami33

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.