zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Andre Westendorp Adjudant bij H.K.V. De Keiensleppers

  • zondag, 12 november 2017 14:02
  • Geschreven door 

Andre Westendorp is gisterenavond verkozen tot Adjudant bij de Haaksbergse Carnaval Vereniging. De Keiensleppers. Hij is in Hengevelde bekend van André's Schoen- en Sleutelservice dat onder andere schoenreparatie aanbiedt via de Bazar van Jon aan de Goorsestraat in Hengevelde. Tevens is hij opgegroeid in het buitengebied van Hengevelde.

Tijdens het carnavalsweekend staat Haaksbergen beter bekend als ‘t Asscherdorp. Binnen de vereniging zijn verschillende groepen actief, zo hebben we de Raad van 11, de Prinsengarde, de Kiezelsleppers, de Jeugdraad, de Dansmarietjes en de Dansgarde

andre 2

 

andre 3

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren