donderdag, 07 november 2019 21:16

Vrachtwagenchauffeur Leo met pensioen!

Geschreven door

Gisteren heeft de Hengeveldse vrachtwagenchauffeur Leo Rouwenhorst zijn laatste rit gereden voordat hij met welverdiend pensioen is gegaan. Leo werkte jarenlang voor Brink XL in Goor en heeft vele vrachten voor de baas weggebracht. De avond vooraf is zijn vrachtwagen door zijn naaste collega’s versierd en dinsdag is hij door drie collega’s thuis opgehaald. Na een gezamenlijk ontbijt op de bedrijfslocatie in Enter mocht hij als laatste opdracht een vracht lege haspels lossen in Haaksbergen. Daar werd hij ook nog uitgebreid in het zonnetje gezet, hij heeft voor deze opdrachtgever vele jaren zendingen door de Benelux bezorgd.

Brink XL op Facebook: "Namens alle collega’s bedankt voor je inzet en betrokkenheid, wij wensen je alle goeds, geniet van de vrije tijd samen met vrouw, kinderen en kleinkinderen! En mocht je je echt vervelen, je mag altijd een rit komen doen." De redactie wenst Leo ook een heel fijn pensioen toe!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, auto en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.