Jaaroverzicht deel 3: mei, juni

 Jaaroverzicht deel 3: (al het dik gedrukte leidt u naar het artikel door erop te klikken). April doet wat hij wil in de maand mei, een voorjaarsstorm zorgde voor de nodige schade op dinsdag 5 mei. In die periode nogmaals hulde aan de helden die Joden verstopten in de oorlog, te lezen in een prachtig item van Gijs Eijsink. Op 13 mei werd bekend dat Kensington in Hengevelde zou komen te staan. Een keuze van de Hengeveldse zomerfeesten die ze geen windeieren zou leggen. Een maand later ging het dak er op historische wijze af in de Hengeveldse tent, een avond waar nog lang over zou worden nagepraat. Ook was er minder leuk nieuws deze maand. Op 23 mei werd Hengevelde opgeschrikt door een fikse brand.

Aan de Slotsweg vloog een leegstaande schuur in brand, een brand waar ook asbest bij vrij kwam. Gelukkig raakten er geen mensen gewond. Op 30 mei was het Sportgala van WVV'34 en WHC, vele vrijwilligers werden weer in het zonnetje gezet en ook de diverse prijzen werden uitgereikt. Op 31 mei was het traditionele Appel & EI toernooi in Bentelo. Hier presteren de Hengeveldse teams normaal gesproken goed, zo ook in 2015.De winnaar in de prestatie poule is Café/Zalencentrum Assink geworden met in de gelederen onder meer Mike te Wierik. Op naar juni:

Ruud Stoop, wie kent hem niet, op weg naar de 100, een interessant verhaal wederom van ‘onze’ Gijs.

De eerste zaterdag van de Hengeveldse Zomerfeesten was voor het eerst in de historie uitverkocht!Dat werd bekend bij het bedrijvenuurtje onder zomerse sferen in een perfecte ambiance.

Veel gelezen en zelfs de revue gehaald; de vergeten krachten bij de zomerfeesten! Alwaar Kensington een schot in de roos bleek!
Hengevelde kan terug kijken op twee goede weekeindenondanks de nieuwe trend dat jongeren sterke drank meenemen in fietstassen!

Trees Blanken nam na 25 jaar afscheid van Jeugd & Jongerenwerk en de voorverkoop van Normaal bij Spoolder in Bentelo was binnen 50 minuten uitverkocht!

Morgen de maanden juli en Augustus