Met de vlag op vakantie: De muggen prikken ons en beetje lek (8)

Vandaag de groeten vanaf camping Isolino aan het Lago Maggiore, een meer in het grensgebied van Italië en Zwitserland. Het meer is 212 km² groot, 60 km lang en maximaal 10 km breed. Het gezin is momenteel druk bezig met het bouwen van een nieuwe woning aan de Bomhof, even pauze dus. Meike, Evy Semmekrot en Sep en Liv Oude Rikmanspoel: ”Het is hier fantastisch! We varen hier op de foto met de boot over het meer en vanavond gaan we met papa en mama pizza's bakken in onze eigen pizzaoven. Er is hier veel te doen, leuke camping met een nadeel: Alleen de muggen prikken ons een beetje lek,” 
En opa Hans bouwt vrolijk verder aan de Bomhof, wat wil een mens nog meer!
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105 / 06-30383246!

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!