Deze zaterdag: W.V.V.’34 Oudijzer actie 2019

Morgen, zaterdag 26 oktober a.s. is het weer zover; de heren van ’t JAC’94, halen ten gunste van de jeugd van W.V.V.’34 het oude ijzer bij u op. Binnen de bebouwde kom kunt u het oude ijzer gewoon aan de straat zetten, zodat het direct meegenomen kan worden. Ook buiten de bebouwde kom zullen de vrijwilligers langs komen. Heeft u speciale vrachten of wilt u melden dat er wat op te halen valt, dan kan u bellen of een berichtje sturen naar Bert Mensink: 06-50480940 of Gijs Rotink: 06-11092847.

Ze verzamelen het oude ijzer op het terrein van Loon- Grondverzet en Transportbedrijf Geurs aan de Slotsweg 6 te Hengevelde, die we alvast hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de locatie om het oude ijzer in te zamelen en te sorteren, alsmede het beschikbaar stellen van materieel en kraan met machinist. Zonder hen is het niet mogelijk om deze actie te kunnen organiseren, wat wij inmiddels al jaren in goede samenwerking doen!

Let op: zet u het oude ijzer niet eerder dan zaterdagmorgen 26 oktober aan de straat, er kunnen andere kapers op de kust zijn voor het schroot!