Ronde 4: Digitaal Paaseieren zoeken Met Wilbert, win sportkleding van Wolterinck

Paasei 3 lag verstopt in de pannakooi op het schoolplein van de Petrusschool! Onder de goede inzendingen is weer geloot en de winnaar is: Arjan Kuipers! Gefeliciteerd! Arjan, neem maar even contact Met Wilbert op (zie www.metwilbert.nl) en Wilbert bezorgt de Paasplank van de slager bij je thuis.
Het vierde verstopte paasei!
Paaseieren zoeken Met Wilbert gaat verder… Op deze eerste Paasdag is Wilbert weer op pad gegaan. Wat is de locatie van dit paasei (foto boven)?
Prijs!
Mail je antwoord naar redactie@wegdamnieuws.nl! Onder de goede inzendingen verloot Wilbert dit keer een sportartikel van Wolterinck Mode, Sport & Vakkleding naar keuze (zie hieronder.)

Voetbalsokken met een voetbalbroek (Lennon)
Een dames Erima sport t-shirt (Julia)
Een heren Erima sport t-shirt (Mex)
Inclusief Puma sportsokken!

Meedoen kan tot tweede paasdag april 2020 11.00 uur. Dan maken we de prijswinnaar bekend en plaatsen we een foto van het vijfde verstopte paasei. Met Wilbert’s actie ben je verzekerd van een leuke bezigheid tijdens dit Paasweekend.

Wilbert ten Thije heeft het idee opgevat om digitaal paaseieren te zoeken en daar zelf prijzen voor beschikbaar te stellen! Wilbert is zelf echte een spelletjesfanaat en paaseieren zoeken hoort er voor hem (bij Waldo) elk jaar echt bij. Dit jaar is vanwege corona veel afgelast, en zo ook het paaseieren zoeken. Vandaar deze Paasactie Met Wilbert! Iedereen kan meedoen! Deze actie is voor hem ook een mooie manier om de lokale middenstand nog een beetje te steunen, want Wilbert verloot onder de goede inzendingen elke dag een mooie prijs van Hengeveldse bedrijven.