Vanavond online pubquiz voor Hengevelde én Bentelo, inclusief een legendarische moordspel-ronde!

Reminder! Vanavond een nieuwe online pubquiz voor Hengevelde én Bentelo, inclusief een legendarische moordspel-ronde! 
De quiz bestaat uit 6 rondes en wordt wederom gepresenteerd door de mannen van Wegdam Weekend. Om nog meer de verbinding te zoeken met elkaar in deze tijd, zal de quiz niet alleen bestaan uit stemfragementen van bekende Hengeveldenaren maar ook die van bekende Benteloërs!

Daarnaast hebben we een nieuwe en tevens donders spannende ronde namelijk: ‘het moordspel’! Hierbij moet een mysterieuze moord worden opgelost door jullie. Verder hebben we een plaatjesronde voor Hengevelde en Bentelo, en tot slot natuurlijk een muziekronde!

Nu denken jullie zeker, de vorige keer duurde het wachten op de uitslag zo lang.. Dat klopt! Maar daar hebben we een assistente voor gevonden, dus OPGELOST! De quiz duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Luisteren kan via de stream op wegdamweekend.nl en kijken kan via twitch, daar komen we dit weekend nog wel even op terug.

Kortom, heb je weer zin in een gezellig avondje met je familie en vrienden in quarantainetijd, geef je op via DEZE LINK (graag voor elke ronde dezelfde naam gebruiken ivm nakijk-gemak):