WVV’34 8 is klaar voor Carnaval met Prins Ignaat!

Allereerst respect dat je bijna altijd aanwezig bent ondanks je drukke werkzaamheden als slager. Je weet altijd wel weer een gaatje te vinden en het hakken van de karbonade in te ruilen voor het hakken van onze tegenstanders. Vandaag was je bijdrage helaas minimaal…. Of het moet je bijdrage zijn bij de 3-0 van Twenthe. We merken aan alles dat ook jij meegroeit met je leeftijd. De shirtjes worden groter en je bent steeds vaker te laat met je alom bekende snoeiharde tackles.

Filmpje proclamatie deel 1 KLIK HIER
Filmpje proclamatie deel 2 KLIK HIER

Enkele punten van aandacht:

• Een waarschuwing voor de prinsengarde: Pas op voor je plek. Bij het voetballen heeft hij zijn concurrent ook uitgeschakeld. Vraag Rob maar naar zijn enkel blessure

• Ignaat staat bekend om z’n doorzettingsvermogen….. anders gezegd hij is stront eigenwijs. Voorbeeld hiervan is het onthulling van het straatnaambord zondags na de revue. De vele borrels en bier werden hem de volgende dag behoorlijk fataal. 

• TIP van WVV8: Stop met dat dames volleybalteam van jullie en focus je volledig op WVV´34 8

Ondanks de dramatische vertoning van vandaag wil ik toch even benoemen dat we als WVV 8 een fantastisch team hebben. Dat is ze bij de carnavalsvereniging ook niet ontgaan. Wij zijn een beetje de kweekvijver voor de toekomstige prinsengarde. Zo hebben we reeds 4x een prins geleverd. Denk aan prins Paul I, prins Paul II, Prins Rob en nu dus prins Ignaat. Wat te denken van de vele aspirant Prinsen die ons elftal nog kennen. Prins Ronny 1, Prins Raymond 1 en ga zo nog maar even door.

As zaterdag vier jij carnaval en wordt er van ons verwacht dat we ook komen opdraven tijdens dit hindoestanenfeest. Wij als elftal staan je halt. Zo als gezegd…. WVV 8 is ondanks de mindere sportieve prestaties van dit seizoen een geweldig team. Incl de dames zijn we zaterdag aanwezig met ca 35 man van WVV8. Dat verdient een applaus denk ik… De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er is reeds veel energie gestoken in deze voorbereidingen. Om het over de gemaakte kosten nog maar niet te hebben. Voordat jij Ignaat zo meteen ons spandoek onthult wil ik de volgende afspraak met je maken. Zoals gezegd hebben de voorbereidingen reeds veel energie en geld gekost. Wij vinden dat jij daar prima iets voor terug kunt doen. De afgelopen tijd hebben de meeste van ons 1 en sommige zelfs vaker jouw mooie tuin met veranda, open haard en meerder BBQ’s mogen bewonderen. Wij vinden eigenlijk dat we dat na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen nog maar eens een keertje moeten gaan doen. Wij nodigen ons dan ook bij deze zelf uit voor een heerlijke BBQ bij jouw in de tuin. We hebben tijdens onze hoogtestage enkele jaren geleden in Portugal mogen mee maken hoe goed jij met de BBQ weet om te gaan…. Dus bij deze…. Wij zijn van de partij! We wensen je een prachtig carnaval. Aan ons zal het niet liggen. Velle wille…. ALAAF, ALAAF

Aldus de aanvoerder van WVV 8