Hier is dan de Secretaris Dorpscoöperatie Samen Hengevelde

Hallo Hengevelde;

Velen van jullie zullen mij wellicht (her)kennen; mijn naam is Petra Hoesstee. Getrouwd met Michel Hoesstee en we hebben twee kinderen. Siem van 13 en Lize van bijna 12 jaar. We wonen aan de Gorsveldweg 6a in Hengevelde (“bij de Wijngaard”). In het dagelijks leven ben ik (strafrecht)advocaat bij HD advocaten in Zutphen.

Secretaris Dorpscoöperatie Samen Hengevelde
Eerder deze week hebben jullie kennis gemaakt met de nieuwe, beoogd voorzitter van Dorpscoöperatie Samen Hengevelde Patrick Goorhuis. Als beoogd secretaris stel ik me ook graag even aan jullie voor.

Sportief in het veld en langs de lijn
Verder ben ik actief binnen handbalvereniging WHC. Zo ben ik als lid van de Technische Commissie verantwoordelijk voor het materiaalbeheer. In het weekend ben ik op zaterdag regelmatig langs de lijn te vinden bij de JO13-van WVV. Op zondag sta ik langs het veld om de meiden van de D2 te coachen. Ook probeer ik zelf nog een actieve handbalbijdrage te leveren in het recreantenteam.

Met en voor elkaar
Toen Henk Meijer mij belde om te vragen of ik secretaris van Dorpscoöperatie Samen Hengevelde wilde worden, was ik direct enthousiast. Wat mij zo aanspreekt aan de Dorpscoöperatie is dat ik me dan voor heel Hengevelde inzet, op verschillende gebieden (o.a. onderwijs, wonen, sport). Ik ben ervan overtuigd dat wij als bestuur, met de verschillende commissies en alle (toekomstige) leden, veel gaan bereiken voor Hengevelde.

Word lid en doe mee
Hoe meer leden de Dorpscoöperatie heeft, hoe sterker we als gemeenschap staan. Samen met de gemeente en andere organisaties weten we onze doelen en wensen zo beter te realiseren. En wist je dat iedereen van 16 jaar en ouder lid kan worden? Het lidmaatschap is dus niet beperkt tot één persoon per huishouden.

Nog geen lid? Aanmelden kan via www.samenhengevelde.nl.

Kom op 8 maart naar de Gebrande Waateren
Graag zie ik jullie op 8  maart tijdens de eerste ledenvergadering vanaf 19.30 uur.
Tot dan!