Nieuwe voorzitter van Dorpscoöperatie Samen Hengevelde bekend

Hallo allemaal!

Ik ben Patrick Goorhuis, 27 jaar geleden geboren op de boerderij aan de Weldammerstraat. Na vele (jeugd)jaren op de boerderij besloot ik richting de bouw te studeren en daarna bij Rijkswaterstaat te gaan werken. Maar die agrarische roots blijven, daarom werk ik nu bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. In Hengevelde kun je me tegenkomen bij de voetbal, tennis of bootcamp. Maar ook bij Varenbrink, of als ik samen met Chantal aan ons nieuwe huis werk op de Marke III.

Eerste voorzitter Dorpscoöperatie Samen Hengevelde
Op 8 maart word ik voorgedragen als nieuwe voorzitter van Dorpscoöperatie Samen Hengevelde. Waarom ik dat zo leuk vind? We hebben er in dit land tegenwoordig een handje van om over elkaar te beslissen in plaats van met elkaar, maar in Hengevelde kunnen we dat beter. Daar draag ik graag aan bij!

Word lid en doe mee
Hoe meer leden de Dorpscoöperatie heeft, hoe sterker we als gemeenschap staan om samen met de gemeente en andere organisaties onze doelen en wensen te realiseren. En wist je dat iedereen van 16 jaar en ouder lid kan worden? Het lidmaatschap is dus niet beperkt tot één persoon per huishouden.

Nog geen lid? Meld je aan via www.samenhengevelde.nl

Kom 8  maart naar de Gebrande Waateren
Dan treffen we elkaar vanaf half acht bij de eerste ledenvergadering. Graag tot dan!