zondag, 04 mei 2014 00:00

Oude foto centrum Hengevelde opgedoken

Geschreven door

Af en toe duiken ze nog op, oude foto's van Hengevelde. Zo ook bovenstaande foto, gemaakt aan de Goorsestraat ter hoogte van waar nu Pizzeria Pyramide gevestigd is. Wanneer de foto is gemaakt is niet exact bekend, wel dat dit ruim voor de Tweede Wereldoorlog is. Dit is onder andere te zien aan de oude kerk, die door schade van de bombardementen moest worden afgebroken. De meneer op de foto is Johan Roessink. Hij woonde destijds aan de Beldsweg, waar de familie Buschers anno 2014 een geitenhouderij heeft. Heeft u nog oude foto's? Deel ze met ons en daarmee met de rest van Hengevelde. Mail ze naar redactie@wegdamnieuws.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Alvast bedankt!

Laatst aangepast op maandag, 12 maart 2018 22:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.