26 oktober: Bierfest im Herberg Hengevelde

Omdat Oost Nederland al helemaal vol zit met vrolijke Oktoberfeesten besloot de nieuwe uitbater van ‘Herberg de Gebrande Waateren’ in Hengevelde het over een iets andere boeg te gooien. Casper Bebseler organiseert op vrijdag 26 oktober aanstaande daarom een origineel zuid-Duits ‘Bierfest’ geheel in de stijl en sfeer van de Alpenlanden en… GRATIS! Muzikaal wordt er meteen flink uitgepakt want op het podium staan ‘Die Stadlfreunde’ een vrolijke Twentse volksmuziekgroep met Steierische harmonica’s en een breed repertoire aan polka’s, meezing walsen, maar ook met eigen Twentse teksten. En Tiroler deejay Marc Wiese is van de party. Hij is de Nederlandse deejay die onder meer met de zuid Limburgse ‘Palemiger Spatzen’ maar ook met Marc Pircher en andere internationale bands menig feesttent op de kop zette.
Ook culinair zal Herberg De Gebrande Waateren  haar beste beentje voorzetten want de bestellingen met Alpenspecialiteiten zijn de deur al uit. De deuren gaan op 26 oktober om 19.30 uur open en dan klinkt er al vrolijke inloopmuziek. Om 20.30 uur begint dan het feitelijke Bierfest dat wordt afgesloten met een wel zeer muzikale afterparty.
Maar het meest bijzondere is wel dat de avond gratis toegankelijk is. Geen entree en dat geeft meteen aan hoe laagdrempelig dit Bierfest gaat worden. Voor groepen vanaf zes personen is het zelfs mogelijk een tafel te reserveren via info@gebrandewaateren.nl. ;