7x GOUD met STER voor Keurslagerij Brummelhuis

Op 5 November vonden tijdens de Slavakto de internationale vakwedstrijden plaats. Keurslagerij Brummelhuis heeft in deze wedstrijd een bijzonder prestatie neergezet. Zijn ambachtelijke producten werden bekroond met Goud met STER, namelijk de droge worst, Twentse bakbloedworst, keursnaaiers, Zeeuwse kippetjes, Smulbuikjes, stamppot wortelen met hachee en het gevulde stokbrood waarmee is aangetoond dat Brummelhuis tot de beste van Nederland behoren.
De internationale Salvakto vakwedstrijden staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland. Ignaat Brummelhuis: 
"De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe je als consument de producten waardeert.
Ambacht:
De ambachtelijke slager onderscheidt zich door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden. Ignaat Brummelhuis benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van tradionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, heeft de slager met deze internationale Slavakto vakwedstrijden daadwerkelijk bewezen.
Nieuwsgierig geworden?
De klanten van Keurslagerij Brummelhuis zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel. En let op onze speciale weekaanbieding! Graag tot ziens in onze winkel!"