8 september Ondernemerscafé Reuring: Thuiswerken is Topsport!

Dinsdag 8 september ontmoeten ondernemers uit de hele Hof elkaar om 19.00 uur bij Wijngaard Hof van Twente. HofMarketing organiseert dit Ondernemerscafé Reuring rondom een goede balans tussen werk en privé. In de Coronatijd waarin thuis ineens ook werkplek is geworden, is dit thema actueler dan ooit. Markelose topjudoka Hilde Jager trapt de avond af over de balans die ze als topsporter zoekt tussen sport en privé en hoe vitaliteit een steeds grotere rol krijgt in het bedrijfsleven.

Het programma
Na de start door internationaal toptalent Hilde Jager vertelt ondernemer Ilse Visscher over het wonen op je werkplek. Tijdens het Ondernemerscafé volgen deelnemers één van de drie workshops: Focus op Goud door Liane van Dijkhuizen en Bettina Vrieling van SMART Organized; Scoren met je team op afstand door Matthieu Beunders van Progress to Go; Houding van een winnaar door Dick Vrijman van EHBPO. Marianne de Jong van Massari-Bentelo verzorgt stoelmassages tijdens de netwerkborrel. Tijdens Ondernemerscafé Reuring worden de RIVM-richtlijnen gevolgd, daarom is er plek voor maximaal 35 ondernemers.

Alle ondernemers uit Hof van Twente zijn welkom! Dit Ondernemerscafé Reuring heeft een vrije toegang voor leden van HofMarketing en/of ondernemersverenigingen uit Hof van Twente. Van niet-leden wordt een kleine vergoeding van € 25,00 gevraagd. Bij Ondernemerscafé Reuring draait het om netwerken, leren en toepassen. Op dinsdag 8 september start het programma om 19.15 uur en wordt om 21.45 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie over dit Ondernemerscafé Reuring, de workshops en aanmelding is te vinden op www.hofmarketing.nl/pijlers/werken.