Aftrap Bar TakeOver’’ competitie van Café ’t Kooltje: ‘Een goede avond’

De kop is eraf: De competitie waarin gasten een avond Café ’t Kooltje runnen. Wie doet dat het meest creatief, klantvriendelijk, wie zet de beste sfeer neer en haalt daarbij de hoogste omzet? Sem Kuipers: “: Stefan Beld en Robin Eijsink hadden gisteren de eerste TakeOver afgetrapt, een hele goede avond, het was druk en iedereen was enthousiast. Dankzij het mooie weer kon het terras ook nog gebruikt worden, ongelofelijk natuurlijk; 13 oktober! Volgende week staan Vinnie & BriBri (Vincent Nollen & Brian Kuipers) met hun dames achter de bar die een speciale gast naar Café ‘t Kooltje brengen; DJ Timmie Tirol, de kleinste DJ van Europa! Hij brengt een bijzondere Oktoberfeststijl mee dus vergeet de lederhose niet!”
Hieronder de duo’s van die tot dusver ingepland zijn:
2 november Gijs Brummelhuis & Lars Aarnink
17 november Gijs Velthuis & Damon Leferink
15 december Thom Hartgerink & Tristan Peters
Sem Kuipers: Er kunnen uiteraard ook nog duo’s tussenkomen. En verder in het jaar staan er ook al wat ingepland! In november hebben we zoals je ziet nog een aantal koppels waaronder een Beerpong toernooi en er komt binnenkort ook een CarVOORval party”.
Doe mee aan de ‘’Bar TakeOver’’ competitie van Café ’t Kooltje en laat zien dat je samen met jouw partner het beste barteam vormt. Een competitie waarin jullie samen een avond Café ’t Kooltje runnen. Wie doet dat het meest creatief, klantvriendelijk, wie zet de beste sfeer neer en haalt daarbij de hoogste omzet? Denken jullie het beter te kunnen? Prik dan op onze website een datum in de “Bar TakeOver agenda” en meld je aan! Bedenk vervolgens een thema en/of boek een artiest, kies je eigen kleding, maak je eigen playlist, etc. Kortom bedenk het maar en let’s party.. euh…. work (very hard)! En weet je wat het mooiste is? Als je nog niet helemaal tevreden bent over jullie prestaties, mag je een tweede avond prikken voor een herkansing.
De competitie eindigt op 6 juli 2019. Het winnende duo maken wij bekend op vrijdag 26 juli, tijdens ’t Kooltje Mallorca Party.
 
Kijk op www.cafetkooltje.nl  voor meer informatie en het reglement. Succes!  Contactpersoon voor de ‘’Bar TakeOver’’ is Sem Kuipers, 06-13516768 of via e-mail semkuipers@hotmail.com. Voor vragen, meer informatie en inschrijvingen kan iedereen bij Sem terecht.