Angela Pluimers-Schrooten 40 jaar in trouwe dienst bij Très Chic Bridal Wear-Brandstore

Als 19-jarig meisje kwam ze bij Très Chic binnen en nu, 40 jaar later, werkt ze er nog steeds met veel plezier. Bij ons is ze bekend als Angela, terwijl ze in het dagelijks leven als Anja door het leven gaat. Waarom? Dat is voor ons nog steeds een raadsel!
Voordat de productie naar China ging heeft zij vele jurken mogen ontwerpen samen met Marinus. Tijdens de grote shows mocht ze dan ook zelf haar ontwerpen showen. Ze had ook een streepje voor bij Marinus, want in de jaren dat Marinus de leiding had mocht je niet terugkomen als je moeder was geworden. Dan hoorde je thuis voor de kinderen te zorgen, maar Angela was een uitzondering. Na de geboorte van haar zoon mocht ze een aantal uren in de week terugkomen om de mooiste jurken te ontwerpen.
En vele jurken heeft ze ontworpen! Ze maakte de mooiste creaties. Zo werd de jurk van Maxima nog op dezelfde dag als het huwelijk, op 2-2-2002 na gemaakt. Samen met een aantal dames van het atelier zorgde Angela ervoor dat elk plooitje en elk naadje op de juiste plek kwam. Ze weet nog precies hoeveel stof er voor nodig was om de jurk exact na te maken, 62 meter stof en 44 meter kant.
Zo heeft ze ook mogen werken aan de bruidsjurken van drie generaties bruiden. Recentelijk kregen we van een bruid te horen dat haar moeder en haar oma ook de jurk bij Très Chic hadden gekocht.
En zo zal het ook gaan met de drie generaties Kuipers. Indien Angela het werk tot aan haar pensioen voortzet, zal ze straks haar werk, na Marinus en Brian, mogelijk ook voor Rolf mogen uitvoeren.

Niet alleen op haar werk is Angela graag gezien, ze brengt ook nog menig uurtjes door bij de tennis en de volleybal in Enter.
Enter… waarvan wordt gezegd dat de inwoners eigenwijs zijn. Angela zegt altijd dat ze helemaal niet eigenwijs is, maar dat haar manier gewoon beter is. Angela is een gewaardeerde collega die altijd in is voor een lach. We hopen dat ze nog lang onze fijne collega blijft!

Bij de Kolenbrander
 
Haar 40-jarig jubileum wordt feestelijk gevierd bij Très Chic Bridal Wear-Brandstore.