Bazar van Jon 9 december koopzondag! Haal je kerstboom of laat het bezorgen!

Heb je nog geen kerstboom maar deze zondag wel tijd? Bazar van Jon. Ben je je kerstboom aan het optuigen en mis je nog wat? Bazar van Jon!,  Ze zijn open van 12:00  tot 17:00 uur. Ook de kerstbakjes liggen vanaf 8 december alweer in de winkel. Jon Klein Breteler: “We hebben weer veel verschillende, mooie kerstbomen en kerstbakjes! Wij verkopen 2 soorten kerstbomen: de Picea Omorica en de Nordman, met en zonder kluit. De prijzen van de bomen variëren van € 9,99 tot en met € 39,99. (Bij lees meer info over de verschillende soorten red.) Ook kunnen wij uw kerstboom bij u thuisbezorgen voor een kleine bijdrage van €3,-. Deze bezorging zal dan na 19:00 uur plaatsvinden.

Al onze kerstbomen komen uit Twente en zijn pas de laatste week gerooid en naar Hengevelde gebracht. Voor meer informatie kunt u altijd langskomen aan de Goorsestraat 12, bellen met 0547-333232 of er kan ook een mailtje met uw vragen worden gestuurd naar info@debazarvanjon.nl.
Groetjes Kerstteam De Bazar van Jon! 


Het verschil is dat Picea omorica (ook wel blauw spar genoemd) een vervanger is van de groene kerstboom van vroeger, deze kenmerkt zich doordat deze sterker is dan de groene kerst den, deze groeit tussen de 5 en 8 jaar en wordt dan gerooid en verkocht.
De Nordman daarentegen is een veel grovere den, die veel meer tijd nodig (10 tot 15 jaar) heeft om groter maar ook sterker te worden als de Picea Omorica, het gevolg is minder naalduitval, maar wel iets duurder in aanschaf.
 
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt geldt ook hier, dus kom op tijd langs om een mooie boom uit te kiezen!