Bouwvakprogramma café de Gebrande Waateren

De laatste week van de bouwvak staat weer in het teken van gezellige activiteiten bij Varenbrink. Zo zal er vrijdag 1 augustus een fietstocht plaatsvinden van ongeveer 47 kilometer, Vrijdag 8 augustus is er een fietstocht van 65 km. Vanaf 10.00 uur kan men zich inschrijven en naderhand is er weer de mogelijkheid om te genieten van het fietsersmenu. Woensdag 6 augustus organiseert Tom Semmekrot het jaarlijkse Kleiduivenschieten. Hiervoor kun je je opgeven via 06-13141301. vertrek zal rond 13.00 uur zijn en naderhand een gezellige barbecue in de achtertuin van Varenbrink. 's Avonds op tijd (om 21.00 uur!) start de live muziek van 'the Jukebox Heroes-stripped'.

Een driekoppige band die akoestische live muziek uit de jaren 80 speelt, met uitstapjes naar andere decennia. Bij mooi weer zal het terras omgetoverd worden naar een heerlijke hangplek compleet met bankstellen, kampvuur, kussens, waar je zittend, liggend, maar zeker ook dansend kunt genieten van de muziek. Entree is gratis.
Vrijdag 8 augustus is er een fietstocht van 65 km. Dit maal worden de fietsers niet weggebracht met de bus, maar zal het vertrek vanuit het café plaatsvinden. vanaf 9.30 uur kunnen de fietsers zich melden in het café. Ook dan is er naderhand weer de mogelijkheid om het fietsersmenu te bestellen.   

Bouwvak 2014

vrijdag 1 augustus - Fietstocht 45 kilometer

vertrek vanuit het café vanaf 10.00 uur

Naderhand is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner.

Woensdag 6 augustus - akoestische live muziek met 'the Jukebox Heroesstripped'

Bij mooi weer is het hele terras omgebouwd tot reuze woonkamer. compleet met bankstellen, kampvuur, e.d 

aanvang 21.00 uur. entree is gratis

Vrijdag 8 augustus - fietstocht 65 kilometer

vertrek vanuit het café, dus niet zoals gewoonlijk met de bus.

aanvang 9.30 uur

Zondag 21 december - Kroamschudden met live muziek bij varenbrink 

'the Livin' Room'

Met live muziek! aanvang direct aansluitend na het kroamschudden aan de overkant

entree gratis