Cabaret bij Assink met André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving

Café Assink gaat vanaf dit najaar ook fungeren als theater. Op 20 september, (de zaal gaat open om 19:00 uur en de show begint om 20:00 uur.) zal er de eerste cabaretvoorstelling plaatsvinden: ‘Goeie Tukkers zijn geen Moterf*ckers…’, een programma door Tukkers, voor Tukkers (en ook voor niet-Tukkers overigens). Cabaretiers André Manuel (Diepenheim), Thijs Kemperink (Albergen) en Ernest Beuving (Enschede) treden samen op en bezorgen de bezoeker een ‘onmeunig mooi’n oamd’. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Café Assink. In de voorverkoop (t/m 18 september) kosten ze slechts 10 euro, aan de kassa kosten ze 15 euro, maar; vol = vol! Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u bellen naar 0547-333234 of een mail sturen naar info@assinkhengevelde.nl.

Met de samenwerking tussen deze cabaretiers is Twente weer een streekproduct rijker. Ze brengen een combinatie van cabaret en stand-up, waarbij cabaretier/acteur/zanger/gitarist/schrijver/columnist André Manuel uit de kast komt als stand-upper,imitator/persiflator/zanger/cabaretier Ernest Beuving als gedoogtukker de kast in gaat en er samen met Arie Boomsma weer uit komt, terwijl cabaretier/stand-upper/columnist Thijs Kemperink het tweetal aanvult om zijn thuissituatie te ontlasten.

*André geeft een workshop tongzoenen op z'n Twents en zal uitleggen waarom we hier massaal de N inslikken.

*Ernest vertelt o.a. over de avonturen van Bassie en Adriaan in Tukkerland, die erachter komen dat overal waar "tu" voor staat niet goed is (behalve tuvreden en Tupperware).

*Thijs legt uit dat Twente gewoon bij Duitsland dient te worden gevoegd, zodat wij tenminste ook eens een WK hebben gewonnen.

Drie Tukkers die ieder op hun eigen wijze verhalen over hun roots in Tukkerland. In het nieuwe theaterseizoen is het trio te zien en horen in bruine kroegen, buurthuizen, openluchttheaters, blijf-van-mijn-lijfhuizen, kraakpanden en vanzelfsprekend ook bij Assink in Hengevelde.

‘Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers’ is een avondvullend cabaretprogramma en speelt op zaterdag 20 september 2014. De zaal gaat open om 19:00 uur en de show begint om 20:00 uur. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Café Assink. In de voorverkoop (t/m 18 september) kosten ze slechts 10 euro, aan de kassa kosten ze 15 euro, maar… vol = vol! Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u bellen naar 0547-333234 of een mail sturen naar info@assinkhengevelde.nl.