COOP keert fiks bedrag uit

“Wij hebben gisteren de cheque uitgereikt bij de Petrusschool’zegt Stefan Hemel namens Coop Hengevelde. “Alle kinderen wachtten ons in een kring op het schoolplein op. Vol spanning mochten zij touwtrekken en kwam de cheque uit een “Doekoe bord” tevoorschijn. Op de cheque stond een mooi bedrag van €354,67”. 
Van maandag 19 maart t/m zondag 22 april 2018 konden klanten meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor de basisschool. Scholen konden zich hiervoor zelf aanmelden. Bij ons hebben de basisschool uit Bentelo en de Petrusschool uit Hengevelde zich aangemeld.
 

Leerlingen uit Bentelo

Tijdens de actieperiode ontvingen klanten Doekoe-munten bij aankoop van geselecteerde actieproducten van Unilever en Arla. Deze munten doneerden zij in het display in de Coop. Hoe meer Doekoe-munten, hoe groter het bedrag dat de school ontving om sport- en spelmaterialen voor de gymles of sportdag mee te kopen. Er werd volop gespaard en dit resulteerde tot een mooi bedrag.
 
Een aantal leerlingen van de leerlingenraad van de basisschool uit Bentelo kwamen bij ons in de Coop om de cheque in ontvangst te nemen. Ook hier mochten zij touwtrekken om de cheque tevoorschijn te laten komen.
Vol enthousiasme werd er aan het touw getrokken.
Zij kunnen voor een bedrag van €159,37 aan sport- en spelmaterialen besteden.
 
Voor de Doekoe-actie slaat Coop de handen ineen met de Johan Cruijff Foundation, Unilever en Arla.
Samen maken we ’t verschil en motiveren ze kinderen om gezonder te eten en meer te bewegen.