De kerstbomen zijn er weer bij de Bazar van Jon; En nog veel meer!

Bij de Bazar van Jon is het weer alle hens aan dek: In no time is de winkel weer omgebouwd van Sinterklaas naar kerstsferen. Deskundigen beweerden al: “Jon hef wa mooi spul!” Jon Klein Breteler:
Onze kerstbomen zijn al enkele dagen  te koop . We hebben weer 2 verschillende soorten, de Nordmann en de Picea Omorika.
De kerstboomstandaard van EasyFix zie in het filmpje hieronder!

Met de Easyfix easy gefixt bij de Bazar van Jon

Jon:
“Hiermee haalt u de beste oplossing in huis. En we hebben voor elk interieur een passende kerstboomstandaard. De Easyfix Kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Er zijn EasyFix Kerstboomstandaarden voor alle kerstbomen van groot tot klein. Zelfs voor kerstbomen tot 500 cm hoog!
De kerstboom wordt bij aankoop alvast voorgeboord, daarvoor hebben wij een machine aangeschaft. . Eenmaal thuis hoeft u alleen maar de punt van de EasyFix Kerstboomstandaard in het voorgeboorde gat de duwen. Geef er een klap op, voeg water toe en geniet van een gezellige kerst. Een heel seizoen uw kerstboom groen? Voeg dan de TreeFood die je erbij krijgt toe aan het water in de kerstboomstandaard!”

Bestellen kan door te bellen! En wel naar 0547-333 232

De keuze is reuze!
Easy gefixt met de Easyfix!
De maten