De Tuinderij kondigt sluiting aan

Na enkele jaren gevestigd te zijn geweest op de weg van Hengevelde naar Goor, sluit De Tuinderij van de familie Veenhof in juni 2016 jaar de deuren. "Gezien de tegenvallende resultaten hebben wij besloten om het bedrijf te sluiten. Helaas, want we hebben met veel passie en plezier de planten gekweekt, de tuinen ontworpen, de bloemen gezaaid, workshops gegeven en de taarten gebakken. En natuurlijk met veel plezier onze klanten van advies voorzien en bediend in de theetuin. We hebben in de afgelopen jaren vaak tegen elkaar gezegd dat we heel leuke klanten hebben en dat de ontmoetingen vaak tot heel verrassende gesprekken hebben geleid. Ook nu we helaas stoppen, kijken toch met veel plezier terug op de afgelopen jaren. Daarvoor willen we jullie ook hartelijk danken", verklaren Jolanda en Marcel Veenhof op hun Facebook-account. "Gelukkig heb ik al een leuke nieuwe uitdaging gevonden, waarin ik al mijn energie, creativiteit en passie kwijt kan", is het goede nieuws dat Jolanda daaraan toevoegt.

"We hebben natuurlijk nog wel de kwekerij vol planten en bomen staan. Komend voorjaar houden we daarom opheffingsuitverkoop in de weekeinden. Dus als u nog een lege hoek in de tuin heeft, of u wil uw tuin nog aanpakken, dan kunt u dan uw slag slaan. We hebben uitverkoop in maart, april tot eind mei, daarna zijn we definitief gesloten.
Zoals u hieronder kunt zien hanteren we oplopende kortingen, maar er geldt op=op. Dus als u een speciale mooie boom of een groep dezelfde planten wilt hebben, kan het handig zijn om dit aan het begin van de opruiming te kopen. De kans is groot dat u tegen het einde, bij de hoge kortingen, mis grijpt. Eind januari kunt u de inventarislijst van de planten op onze website vinden.
Ook hebben we buiten de planten natuurlijk ook een assortiment tuindecoratie, hierop zijn dezelfde kortingspercentages van toepassing. Om voldoende ruimte te hebben wordt het theehuis ingericht als winkel. We gaan daar ook een hoek ingerichten waar we de inventaris van het theehuis verkopen. Nog even nagenieten van de theetuin kan met een van de mooie kadopakketten met onze heerlijke thee. Voor de aankleding van uw eigen tuin kunt u daar ook etagaires, servies en het meubilair in de aanbieding vinden."

 

Kortingsschema opheffingsuitverkoop:
zaterdag zondag korting
5-mrt 6-mrt 30%
12-mrt 13-mrt 30%
19-mrt 20-mrt 30%
26-mrt 27-mrt 30%

2-apr 3-apr 40%
9-apr 10-apr 40%
16-apr 17-apr 40%
23-apr 24-apr 40%
30-apr 1-mei 40%

7-mei 8-mei 50%
14-mei 15-mei 50%
2e pinksterdag (16mei) 50%

21-mei 22-mei 70%
28-mei 29-mei 70%
Maandag 2e paasdag (28 maart): speciale dahliaverkoop en andere voorjaarsbollen uit de pluktuin + 30% korting op alle planten en tuindecoratie.

Met ingang van juni zijn wij definitief gesloten.