Diverse vacatures bij Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde

Voor het gezellige team is Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde op zoek naar nieuwe collega’s ! Past een van de volgende vacature’s bij jouw of wil je meer informatie? Reageer dan snel via info@gebrandewaateren.nl of bel naar 0547-333419 en vraag naar Casper. Hieronder de vacatures:

Medewerker bediening 32 of 40 uur

Voor ons café, maar ook voor partijen in een van onze zalen of bij een catering op locatie zijn we op zoek naar een medewerker in de bediening! Ben jij spontaan, gezellig en een harde werker dan zijn we op zoek naar jou!

Medewerker Bediening oproepkrachten

Lijkt het je leuk om in ons cafe of bij partijen, diners en cateringklussen te werken? Ben je 17 jaar of ouder? Houd je van gezelligheid tijdens en na je werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zaterdaghulp ( en af en toe door de week;)

Voor de zaterdagen, en af en toe een andere dag, zijn we op zoek naar iemand die helpt de zalen klaar te zetten, de tuin bij te houden, flessen sorteren en allerlei andere klussen in en rondom de herberg!
Is dit wat voor jou? Meld je snel en je kunt direct beginnen!

Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan snel voor meer informatie en voorwaarden. Je mag ook altijd gewoon even langskomen, de koffie staat altijd klaar!